Aktuelnosti

Zaprati šniclu!

Zbog toga što ste kod nas sigurni u kvalitet onoga što kupujete, od 28. aprila do 5. maja imate mogućnost da saznate sve o našem svežem mesu!

Novosađani, dođite u naš objekat u ulici Marka MIljanova 3 na Podbari i pri kupovini svežeg mesa označenim tagovima TagItSmart, skenirate tag i saznaćete sve! Dobićete kompletan info o poreklu, vrsti mesa, ceni i roku trajanja.

Univerexport je deo evropskog projekta TagItSmart, finansiranom od strane Evropske unije, zajedno sa partnerima širom sveta. Putem ovog projekta imaćete priliku da skeniranjem posebnih kodova na tagovima saznate sve o mesu koje kupujete i jedete. U promociji učestvuju sledeći artikli: juneći but šnicle, roštilj meso oblikovano, juneće usitnjeno meso, svinjski vrat sa kostima, svinjski kare, svinjske šnicle, svinjsko usitnjeno meso. 

Svi ovi atikli će imati posebne senzore koji očitavaju mikro okruženje samog artikla i na taj način registruju svako odstupanje od optimalnih uslova. Zahvaljujući tim senzorima, moći ćete da se uverite da je put tog artikla od naše proizvodnje do police u našoj radnji bio u skladu sa bezbednosnom procedurom, odnosno da nije bio izložen temperaturi preko 7 stepeni.

Saznajte sve o mesu koje kupujete i jedete!