Aktuelnosti

Dragi penzioneri, popust po vašoj meri! Jer, kako drugačije?

Popust za penzionere - Univerexport

Poštovani potrošači,

Svakog 10. i 25. u mesecu tokom 2023. godine u Univerexport maloprodajnim objektima sve penzionere očekuje 15% popusta na kupovinu. Ovo je samo mali znak pažnje i zahvalnost našim najvernijim potrošačima - starijim sugrađanima.

Popust za penzionere u Univerexport prodavnici se obračunava na kasi, a popusti se ne sabiraju. Potrebno je dati na uvid ličnu kartu i jedan od sledećih dokumenata: poslednji penzioni ček / izvod iz banke / senior kartica ili penzionerska kartica.

Popust ne važi u objektima MP133 (Miloša Velikog 76, Kikinda), PRVI (Bajči Žilinskog 4, Novi Sad). Penzionerski popust ne važi za kupovinu preko Univerexport online servisa za poručivanje i dostavu robe eLAKOLIJE. Popust se ne odnosi na akcijske artikle, štampu, duvanske proizvode i elektronske dopune.

Za penzionere koji ostvare pravo na popust, kupovine na bonus kartici neće biti evidentirane. Za sve potrošače koji nemaju pravo na penzionerski popust, bonus kartice redovno važe.

Za penzionere koji ostvare pravo na popust, kupovine na Dynamic Life kartici neće biti evidentirane. Za sve potrošače koji nemaju pravo na penzionerski popust, Dynamic Life kartice redovno važe.

Zaključane cene na koje ne važi redovni penzionerski popust:

Sveže meso, Šećer Crvenka 1kg, Šećer Sunoko (750g, 1kg, 5kg, 10kg, 25kg), Suncokretovo ulje 1l (Cvet Banata, Dijamant (1l, 5l), Iskon, Vital, BašBaš),  Gas u boci (5kg,10kg, 35kg), Lav pivo 0.5l PB. Jelen pivo 0.5l PB. Hleb T-500 Univerexport 500, Hleb beli Sava 500g AS, Hleb beli Trivit 500g, Hleb beli Bački T-500 Uni 500g, Hleb beli 500g Plus, Hleb beli 500g 1. maj, Hleb beli, Hleb beli 500g (K72), Hleb beli 500 (K12), osiguranje. 

Popust za penzionere se ne obračunava na samouslužnim kasama. 

Dragi penzioneri, popust po vašoj meri. Očekujemo vas!