Aktuelnosti

Popust za penzionere 15% vredi!

Poštovani potrošači,

Svakog 10. i 25. u mesecu tokom 2021. godine u Univerexport maloprodajnim objektima sve penzionere očekuje 15% popusta na kupovinu.
Popust ne važi u objektima MP133 (Miloša Velikog 76, Kikinda), PRVI (Bajči Žilinskog 4, Novi Sad), kao i za kupovinu preko servisa za poručivanje i dostavu robe eLAKOLIJE. Popust se ne odnosi na akcijske artikle, štampu, duvanske proizvode i elektronske dopune.

Popust se obračunava na kasi, popusti se ne sabiraju. Potrebno je dati na uvid ličnu kartu uz nešto od sledećeg: poslednji penzioni ček, izvod iz banke, senior kartica, penzionerska kartica.

Bonus kartica: Za penzionere koji ostvare pravo na popust kupovine na bonus kartici neće biti evidentirane. Za sve potrošače koji nemaju pravo na popust važi bonus kartica.

Zaključane cene:
Sveže meso, Šećer Crvenka 1kg, Šećer Sunoko (750g, 1kg, 5kg, 10kg, 25kg), Suncokretovo ulje 1l (Cvet Banata, Dijamant (1l, 5l), Iskon, Vital, BašBaš, Potrošačka kesa sa logom, Potrošačka fleksi kesa sa ručkom, Gas u boci (5kg,10kg, 35kg), Lav pivo 0.5l, Jelen pivo 0.5l, 

Čekamo vas!