Aktuelnosti

Naši proizvodi, našom rukom pravljeni

Pršut Domaćinstva Vučurević je ručno pravljen proizvod od posebno gajenih svinja. Konačni proizvod jeste kombinacija tradicionalne italijanske tehnologije i domaćeg umeća odgajanja svinja na sopstvenoj farmi kompanije Univerexport. Ad Bačka, koja je poznata po vrhunskom kvalitetu mesa sa domaće farme, koje nikad nije uvezeno, koje nikad nije zamrzavano i koje do polica prodavnica stiže u roku od 48 sati.

Zrelost mesa je od najvećeg značaja, te se biraju isključivo one svinje koje su stare barem godinu i poˈ dana. Kada je mangulica u pitanju, minimalna starost je dve godine.

Svinjski but od mangulice i od tradicionalne svinje prolazi kroz hladan deo proizvodnje da bi, potom, meso ušlo u proces sazrevanja  - period od ulaska do procesa je 6 meseci.

Konačan proizvod – pršut domaćeg porekla, a vrhunske strukture – u prodaju stiže nakon 12, 18 ili 24 meseca čitavog procesa iza kojeg stoji tim pravih domaćina.

Uz savremenu opremu, sušen na svežini vazduha, odležavan u strogo kontrolisanim uslovima, pršut Domaćinstva Vučurević ponosno stoji iza reči kvalitet.

Vina odležavaju u podrumu Vučurević u najboljim uslovima temperature i vlage.

Suvo Oranž vino spada u vrstu italijanskog rizlinga. Pitko i osvežavajuće vino za sva čula.

Suvo crveno vino jeste upravo kombinacija sorti muskat hamburg i vranac. Jak, ali ne i opor, ukus ovog vina svaki gutljaj čini savršenim. Vino je sazrevalo u hrastovom buretu.

Ljubav, tradicija, kvalitet, naši proizvodi - sinonim su za Domaćinstvo Vučurević, za naše najbolje.

U prodaji možete naći u sledećim Univerexport objektima: 

Novi Sad: Futoški put 93c, Sentandrejski put bb, Bulevar Oslobođenja 119 - TC Promenada, Pašićeva 25 - Vučurević vinarija i pršutara

Sremska Kamenica: Vojvode Putnika 79

Novi Beograd: Nehruova 68b

Beograd: Žorža Klemansoa 19, Živka Davidovića 86, Južni Bulevar 112

 

Restoran -Vučurević vinarija i pršutara- jeste oličenje savremenog koncepta prodaje koji u svom sklopu poseduje i restoranski deo. Proizvode sa Domaćinstva Vučurević možete pronaći i u restoranu koji se nalazi u samom srcu Novog Sada, u Pašićevoj ulici na broju 25. Na ulasku iz Pašićeve ulice nalazi se sam prodajni deo gde možete izabrati i kupiti naš pršut i uživati u udobnosti vašeg doma u očaravajućim ukusima, dok ukuse ovih vrhunskih proizvoda od pršuta možete probati u samom restornskom delu, jer za spremanje jela sa jelovnika koriste se isključivo naši proizvodi.

Uživajte u svakom zalogaju - u našim proizvodima, koji su našom rukom pravljeni.