TRADICIONALNA PROIZVODNJASladoledi

Decenijski uzlazni razvoj brendova sopstvene proizvodnje, kompanija Univerexport krunisala je novom ambalažom, dizajnom i ukusima Uni Gelati sladoleda.

Uni Gelati su zanatski sladoledi koji se proizvode ručno od italijanskih sastojaka vrhunskog kvaliteta, tako da svako pakovanje predstavlja svojevrsan gastronomski užitak. Sa ukusima Variagato cake, višnja- jogurt, čokolada, lešnik, šumsko voće, straćatela i vanila, pakovani u jedinstvena na tržištu porodična pakovanja unikatnog dizajna, Uni Gelati sladoledi vraćaju u detinjstvo i stimulišu sva čula.

Jedinstvena pakovanja Uni Gelati sladoleda donela su na ovo tržište novi koncept dizajna, koji je vidljiv iz više perspektiva, jedinstvenih boja sa kompletno novim i savremenim načinom komunikacije sa potrošačem. Inovativni koncept dizajna ambalaže za Uni Gelati sladolede dobio je REGPAK regionalno priznanje hrvatskog Instituta za ambalažu i tiskarstvo, koji već godinama vaši za apsolutni autoritet u oblasti dizajna ambalaže. Kada ugledate ovaj sladoled sa nestandardnom crnom bojom kutije i ako vas ni specifični nazivi ni ukusi ne privuku, poklopac na kome je oslikana autentična slika samog sladoleda, sigurno hoće. Probajte i želećete samo još.