Gastro

Naša gotova kuvana hrana, sveža kao da je spremljena od kuće.

Navikli ste na užurban stil života, želite kvalitetnu kuvanu hranu, imate poteškoće da nađete slobodno vreme? Ne brinite, ovo su samo neki od pokazatelja da Vam je potrebna naša usluga! Kuvani obroci postali su sastavni deo našeg načina ishrane i važno nam je da tako i ostane, zbog toga se pojavila i potreba za već gotovim svežim ručkom kao da ste upravo završili sa kuvanjem. Naša gotova jela su visokog kvaliteta, svežina je zagarantovana a ukus je izvanredan!

Zamislite da se vraćate nešto kasnije sa posla ili ste u zaostatku sa obavezama i da ste veoma umorni. Skuvana jela Vas već čekaju u našem objektima i sve što treba da uradite nakon dugog napornog dana jeste da svratite do Univerexport prodavnice koja ima gastro odeljenje i izaberete svoj idealan ručak.

Ako Vam ponestaje ideja za kuvanje, ne brinite sigurno ćete dobiti inspiraciju uz naše gastro odeljenje. Ako niste ljubitelj kuvanja, ne brinite mi ćemo kuvati za Vas. Ako ne poznajete svet kuliranske umetnosti, ne brinite mi ćemo je Vam je predstaviti.

Gastro odeljenja možete naći u sledećim Univerexport objektima:

Novi Sad: Laze Nančića 1, Futoški put 93c, Sentandrejski put bb, Milenka Grčića 6/a, Dr. Svetislava Kasapinovića 10-14, Bulevar Jovana Dučića 9, Sutjeska 2; Petrovaradin: Preradovićeva 108a; Beograd: Nehruova 68b, Crnotravska 7-9, Žorža Klemensoa 19, Živka Davidovića 86, Rudnička 1; Vršac: Bulevar Oslobođenja 2; Sremska Mitrovica: Trg Svetog Stefana 32; Subotica: Trg Cara Jovana Nenada 2-4, Segedinski put 80;