scrollToTop

AKTUELNOSTI

Univerexport Aktuelnost

Popust za penzionere 10. i 25. u mesecu

 

Dragi penzioneri, 

Svakog 10. i 25. u mesecu u Univerexport maloprodajnim objektima sve penzionere očekuje 15% popusta na kupovinu. Ovo je samo mali znak pažnje i zahvalnost našim najvernijim potrošačima - starijim sugrađanima.

Popust ne važi u objektima MP133 (Miloša Velikog 76, Kikinda), PRVI (Bajči Žilinskog 4, Novi Sad). Penzionerski popust ne važi za kupovinu preko Univerexport online Elakolije. Popust se ne odnosi na akcijske artikle, štampu, duvanske proizvode, elektronske dopune i zaključane cene. Za penzionere koji ostvare pravo na popust, kupovine na Dynamic Life kartici neće biti evidentirane. Za sve potrošače koji nemaju pravo na penzionerski popust, Dynamic Life kartice redovno važe.

Popust za penzionere u Univerexport prodavnici se obračunava na kasi, a popusti se ne sabiraju. Potrebno je dati na uvid jedan od sledećih dokumenata: penzionerska kartica / poslednji penzioni ček / izvod iz banke / senior kartica.

Za penzionere koji ostvare pravo na popust, kupovine na bonus kartici neće biti evidentirane. Za sve potrošače koji nemaju pravo na penzionerski popust, bonus kartice redovno važe. Popust za penzionere se ne obračunava na samouslužnim kasama.

Zaključane cene na koje ne važi redovni penzionerski popust: Sveže meso, Šećer Crvenka 1kg, Šećer Sunoko (750g, 1kg, 5kg, 10kg, 25kg), Suncokretovo ulje 1l (Cvet Banata, Dijamant (1l, 5l), Iskon, Vital, BašBaš),  Gas u boci (5kg,10kg, 35kg), Lav pivo 0.5l PB. Jelen pivo 0.5l PB. Hleb T-500 Univerexport 500, Hleb beli Sava 500g AS, Hleb beli Trivit 500g, Hleb beli Bački T-500 Uni 500g, Hleb beli 500g Plus, Hleb beli 500g 1. maj, Hleb beli, Hleb beli 500g (K72), Hleb beli 500 (K12), osiguranje.

 

 

Obaveštenje u vezi sa penzionerskim karticama nove generacije

Od 1. oktobra 2023. mogu se koristiti penzionerske kartice nove generacije na koje imaju prava svi penzioneri, a izdaje ih Republički fond PIO.

Skeniranjem penzionerske kartice registruje se kupovina u svim Univerexport objektima i na Univerexport online Elakolije, a time se ostvaruju benefiti koje dodeljuje Republički PIO fond. Registrovanje kupovine uz penzionersku karticu nije moguće prilikom plaćanja na samouslužnim kasama.

O benefitima koje Republički PIO fond pruža možete se informisati na sajtu: http://www.pio.rs/sr/penzionerske-kartice

 

Dragi penzioneri, popust po vašoj meri. Očekujemo vas!