scrollToTop

MI GAJIMO...

Mi gajimo...
BackaOrganaPrsutVino

Naši proizvodi, našom rukom pravljeni!

 

AD Bačka prepoznatljiva je po visokom kvalitetu svežeg svinjskog mesa, delikatesa, kao i po uzgoju mangulica. Sveže meso brenda Bačka dolazi od naše farme do rafova za svega 48 sati, te je potrošačima na raspolaganju sveže, apsolutno domaće i nikada zamrzavano. U Bačkinom asortimanu su i mesni delikatesi pravljeni po tradicionalnoj recepturi, koji će zadovoljiti i najveće gurmane, a neki od njih su: šunka u kalupu, pečenica, slanina, kulen, vrat, domaći čvarci...

 

Sopstvenu organsku proizvodnju pod brendom Organa započeli smo 2004. godine. Organski proizvodi stižu sa poljoprivrednog gazdinstva u Liparu gde se uzgajaju organske kulture na površini od preko 50ha zemlje.

 

Pršut Domaćinstva Vučurević ručno je pravljen proizvod po posebnoj tehnologiji od posebno gajenih svinja i mangulica. Meso je negovano u strogo kontrolisanim uslovima, a posebno ga odlikuje sam proces zrenja. Sušen je na fruškogorskoj svežini vazduha, bez dima. 

 

Gde je pršut, tu je i vino. Domaćinstvo Vučurević, pored pršutare, pravi svoje sopstveno vino na obroncima Fruške gore. Vina vinarije Vučurević pronašla su svoj put do srca potrošača koji su prepoznali kvalitet koji ih krasi. Ona predstavljaju list proizvod ceđenog grožđa, dobijenog prirodnim vrenjem od sopstvenog šećera kao i bez dodatnih kvasaca. U našem asortimanu nalaze se: Belo vino Orange wine i Crveno vino Vranac Hamburg Vučurević. Belo Orange vino ponosni je nosilac zlatne medalje kvaliteta od 2021, za berbu 2019.