scrollToTop

PRŠUT VUČUREVIĆ

Image

Pršut Vučurević

Pršut Vučurević

 

Osnovni preduslov za dobar pršut je kvalitetna sirovima - 100% domaća. Ono čime se kompanija Univerexport ponosi jeste činjenica da ima sopstvenu domaću farmu AD Bačka.  Meso je vrhunskog kvaliteta, nikad uvezeno niti zamrzavano, napravljeno isključivo od domaćih i posebno gajenih svinja. 

Pršut Domaćinstva Vučurević ponosno stoji kao sinonim za kvalitet. Ručno je pravljen proizvod i negovan je u strogo kontrolisanim uslovima. Posebno ga odlikuje sam proces zrenja koji se odvija na čistom fruškogorskom vazduhu, a ne dimu. Soljen je isključivo morskom solju i to samo onoliko koliko je potrebno da se oseti snaga ukusa. 

Svaki komad svinjskog buta od kojeg se pravi pršut odležava u posebnim komorama predviđenim za to. Zrelost mesa je od najvećeg značaja, stoga se biraju isključivo one svinje koje su stare barem godinu i po dana. Kada je mangulica u pitanju, minimalna starost je dve godine. Svinjski but od mangulice i od obične svinje prolazi kroz hladan deo proizvodnje da bi potom ušao u proces zrenja. 

Konačan proizvod - pršut domaćeg porekla, a vrhunske strukture - u prodaju stiže nakon 12, 18 ili 24 meseca čitavog procesa iza kog stoji poseban tim pravih domaćina.

 

Domaćinski ukus pravog pršuta može se pronaći u sledećim pakovanjima: 

 

 

Pršut možete pronaći i na Univerexport online servisu za naručivanje i dostavu do vaših kućnih vrata.

Uživajte u svakom zalogaju u proizvodima koji su našom rukom pravljeni za vas.