scrollToTop

ЗАНАТСКИ ПРОИЗВОДИ

Занатски производи


Када душа тражи оно право, ми кажемо - занатско.

 

Универ Органа радња претежно нуди артикле органског и здравијег порекла, али међу полицама можете пронаћи и производе које волимо да назовемо – занатски производи.

Занатски производи нису део класичне индустријске производње, већ се припремају према рецептурама које памтимо из детњства, те они чине понуду ове радње посебном.

Из Домаћинства Вучуревић, доносимо вам пршуте Вучуревић, сушене на свежини фрушкогoрског ваздуха, без дима. Свињски бут од мангулице i od традиционалне свиње пролази кроз хладан део производње, да би, потом, месо ушло процес зрења – период од уласка до процеса је 6 месеци. Коначан производ, пршут домаћег порекла, а врхунске структуре, у продају стиже након 18 или 24 месеца читавог процеса. Сољене искључиво морском сољу, и то у мери која само појачава снагу укуса, без других додатака, појачивача и емулгатора. Пршуте су производ чисте љубави!

Специфични деликатеси, палете вина, слајс производи, свеже месо, основне животне намирнице, само су део понуде Универ Органа радње.

Вина Вучуревић, захваљујући повољној температури и влажности, одлежавају у најбољим условима. Бело Оранге вино Вучуревић, одлежава у грузијској амфори, поносни је носилац златне медаље квалитета, питког и освежавајућег укуса и, пробудиће сва ваша чула. Црвено суво вино Вучуревић, одлежавано у "barrique" амфорама, одише опојним мирисима комбинације сорти мускат хамбург и вранац. Јако, али не и опоро, проналази пут до својих обожавалаца.

Овој понуди придружујемо и разна врхунска вина различитих добављача, квалитетног и питког укуса, која никога неће оставити равнодушним.

Када кажете свеже и домаће, ми кажемо - са наше фарме.

Са наше фарме АД Бачка, до полица Универ Органа радње, с љубављу вам доносимо само наше занатске производе, нашом руком прављене. Свеже месо, никада замрзавано, и АД Бачка деликатеси, представљају разлику коју сте препознали током свих ових година. За само 48 сати, са фарме до радње стижу врхунски и квалитетни комади меса. Од мајстора свог заната, пронаћи ћете деликатесе за све узрасте.

Поштујући текстуру и квалитет сваког деликатеса, исте режемо ручно на Беркел машини, како бисмо сачували праву текстуру укуса, док нож машине не загрева деликатес и, на тај начин, чува њихове изворне укусе.

Место где се домаћински сече, а занатско бира.

Чекамо вас у Николе Пашића 25, Нови Сад.