Zanatski proizvodi

Kada duša traži ono pravo, mi kažemo - zanatsko.

Univer Organa radnja pretežno nudi artikle organskog i zdravijeg porekla, ali među policama možete pronaći i proizvode koje volimo da nazovemo – zanatski proizvodi.

Zanatski proizvodi nisu deo klasične industrijske proizvodnje, već se pripremaju prema recepturama koje pamtimo iz detnjstva, te oni čine ponudu ove radnje posebnom.

Iz Domaćinstva Vučurević, donosimo vam pršute Vučurević, sušene na svežini fruškorskog vazduha, bez dima. Svinjski but od mangulice i od tradicionalne svinje prolazi kroz hladan deo proizvodnje, da bi, potom, meso ušlo proces zrenja – period od ulaska do procesa je 6 meseci. Konačan proizvod, pršut domaćeg porekla, a vrhunske strukture, u prodaju stiže nakon 18 ili 24 meseca čitavog procesa. Soljene isključivo morskom solju, i to u meri koja samo pojačava snagu ukusa, bez drugih dodataka, pojačivača i emulgatora. Pršute su proizvod čiste ljubavi!

Specifični delikatesi, palete vina, slajs proizvodi, sveže meso, osnovne životne namirnice, samo su deo ponude Univer Organa radnje.

Vina Vučurević, zahvaljujući povoljnoj temperaturi i vlažnosti, odležavaju u najboljim uslovima. Belo Orange vino Vučurević, odležava u gruzijskoj amfori, ponosni je nosilac zlatne medalje kvaliteta, pitkog i osvežavajućeg ukusa i, probudiće sva vaša čula. Crveno suvo vino Vučurević, odležavano u barrique amforama, odiše opojnim mirisima kombinacije sorti muskat hamburg i vranac. Jako, ali ne i oporo, pronalazi put do svojih obožavalaca.

Ovoj ponudi pridružujemo i razna vrhunska vina različitih dobavljača, kvalitetnog i pitkog ukusa, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Kada kažete sveže i domaće, mi kažemo - sa naše farme.

Sa naše farme AD Bačka, do polica Univer Organa radnje, s ljubavlju vam donosimo samo naše zanatske proizvode, našom rukom pravljene. Sveže meso, nikada zamrzavano, i AD Bačka delikatesi, predstavljaju razliku koju ste prepoznali tokom svih ovih godina. Za samo 48 sati, sa farme do radnje stižu vrhunski i kvalitetni komadi mesa. Od majstora svog zanata, pronaći ćete delikatese za sve uzraste.

Poštujući teksturu i kvalitet svakog delikatesa, iste režemo ručno na Berkel mašini, kako bismo sačuvali pravu teksturu ukusa, dok nož mašine ne zagreva delikates i, na taj način, čuva njihove izvorne ukuse.

Mesto gde se domaćinski seče, a zanatsko bira.

Čekamo vas u Nikole Pašića 25, Novi Sad.