U Univeru kupi, za Dynamic Life osiguranje skupi!

U Univeru kupi za Dynamic Life osiguranje skupi

Šta je Dynamic Life?
 
Dynamic Life program je potpuno inovativan način ulaganja u polisu životnog osiguranja – budućnost. Dynamic Life je dinamička polisa u koju možete ulagati Univerexport kupovinom, kao i na mnoge druge načine.

Zašto Univerexport i Dynamic Life?

Univerexport potrošači imaju jedinstvenu priliku da, dok kupuju proizvode koji su sastavni deo njihove svakodnevne potrošačke korpe, ostvare benefit u vidu povrata novca koji se preusmerava na njihovu Dynamic Life inovativnu štednu polisu životnog osiguranja kompanije Generali Srbija, koja je potpuno nov proizvod na tržištu Srbije. Kupovina je na taj način ekonomičnija, a istovremeno postaje i ulaganje u sopstvenu budućnost.

Gde je moguće otvoriti polisu?

 Aktivacija polise moguća je u svim Generali poslovnicama. Prilikom same aktivacije polise potrebno je uplatiti 1000 dinara, što ne predstavlja trošak jer se finansijska sredstva prebacuju direktno na Dynamic Life polisu koja je od tog trenutka aktivna. Aplikacija Dynamic Life može da se koristi u celom Univerexport sistemu.
Šta možete dobiti u Univerexportu?

Svaka Univerexport kupovina uz Dynamic Life aplikaciju postaje višestruko korisna jer se 10% od vrednosti kupovine preusmerava na polisu u prvoj godini, dok se u drugoj i trećoj godini preusmerava  4% od vrednosti kupovine na vašu polisu*. Za to je dovoljno prilikom kupovine skenirati na kasi mobilnu aplikaciju.

*10% i 4% od iznosa računa se ne odnosi na: elektronske dopune, duvanske proizvode i štampu.

Druga mogućnost ZAOKRUŽI: preusmeravanje kusura od kupovine na polisu ili direktna uplata željenog iznosa u apoenima od 100 RSD na Univerexport kasi.

Koliko je mesečno potrebno izdvojiti za polisu?

Ova polisa je specifična po tome što je dinamička, pa tako dinamiku plaćanja određuje sam vlasnik polise, bez obavezivanja na redovne mesečne uplate. Na mesečnom nivou moguće je uplatiti minimalno 2.000, a maksimalno 8.000 dinara.

Šta se dešava ako u nekom mesecu ne ostvarite minimum od 2000 dinara mesečno, ako niste u zemlji, ako ne kupujete ili ne trošite dovoljno novca kod Dynamic Life partnera?

Šta se dešava ako kroz kupovinu ostvarite više od 8.000 dinara mesečno, da li to propada? 

Gde je moguće proveriti stanje na polisi?

Vlasnik polise može sve informacije o uplatama i stanju da pronađe na svojoj aplikaciji. Na taj način pregled stanja uvek je dostupan i „na dohvat ruke“.

Da li je aplikaciju moguće koristiti na svim kasama?

Aplikaciju je moguće koristiti na kasama gde račune kucaju kasiri, dok na samouslužnim kasama nije moguće skenirati aplikaciju.

Da li aplikacija važi za sve vrste plaćanja?

Aplikaciju je moguće koristiti za sve vrste gotovinskih plaćanja, dok za bezgotovinska plaćanja ne važi i ne može se koristiti putem online servisa elakolije.rs

Da li povrat 10% važi na sve artikle?

Povrat se obračunava na sve osim na duvanske proizvode, dopune i štampu.

Nije moguće koristiti Dynamic Life karticu i popust za penzionere istovremeno, već se potrošač mora odlučiti koju će pogodnost koristiti.

Takođe, nije moguće korišćenje Dynamic Life-a i Bonus kartice istovremeno, već se potrošač prilikom završetka kupovine na kasi odlučuje koju od ove dve pogodnosti želi da koristi.

 

Detaljnije:

Dynamic Life Povrat novca     Zaokruži / Dopuni      Skeniranje računa
Artikli sa redovnim cenama    +      +      +
Akcijski artikli    +      +      +
Akcije na POS    +      +      +
Rođendanska akcija    +      +      +
Akcija na neprehranu    +      +      +
My World    +      +      +
Gift on card    +      +      +
Bonus kartica za zaposlene    +      -      +
Elakolije    +      +      +
Duvanski proizvodi    -      -      +
Dopune za telefon    -      -      +
Štampa     -      -      +
Wolt    -      -      +
Bonus kartica    -      -      +
Penzioneri    -      -      +
Samouslužna kasa    -      -      +
Dopuni    -      -      -
Zaokruži    -      +      -

 

Šta se dešava ako ne želite više da koristite Dynamic Life polisu?

Da li osobe koje su starije od 55 godina mogu da imaju Dynamic Life?

Gde mogu da pronađem dodatne informacije?

Za sve dodatne informacije o Dynamic Life polisi životnog osiguranja posetite sajt:

dynamiclife.rs i generali.rs.

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice u vezi sa Dynamic Life polisom životnog osiguranja uvek možete pozvati Dynamic Life korisnički servis:

0800/222-579

 

U Univeru kupi, za Dynamic Life polisu skupi!