scrollToTop

УНИВЕР ОРГАНА

Image

Универ Органа

 

Organski proizvodi
Zanatski proizvodi
Gastro ponuda

У све наше подухвате шаље нас иста мисија – да природно постане део наше свакодневице, а домаће императив квалитета. Тако је настала и Органа.  

               
Сопствену органску производњу Универекспорт започиње 2014. године под брендом Органа. Имање у војвођанском Липару, на којем се гаје наши органски производи, простире се на 55 хектара земље, где се без употребе хемијских додатака узгајају органске кутуре, Пре свега смо се одлучили за ратарске културе неопходне за основне животне намирнице, које су окосница свакодневне исхране. Тако су пшеница и раж међу првим културама које успешно узгајамо већ годинама уназад.                
Наша органска производња прати пут производа од њиве до полице, и то у најобухватнијем смислу тих речи. Земљиште је еколошки чисто и здраво, и на тај начин потрошачи добијају оно најздравије, органско, из природе.                 
У складу са правилима и принципима органске производње наши усеви су оивичени заштитним појасом (еко коридором). Овај појас на нашој парцели у Липару чине дугачки засади багрема. Овакве физичке баријере штите да органски усеви буду контаминирани од суседне конвенционалне производње.                
Како се органска производња ширила, као и заинтересованост и свест потрошача о важности ових производа, тако смо одлучили да ова прича заслужује свој кутак, а наши потрошачи наше најбоље на једном месту. Од децембра 2021. године врата наше нове продавнице Универ Органа постала су широм отворена за нове органске приче које пишемо заједно са вама.                
У срцу Новог Сада у улици Николе Пашића 25 сместило се оно најбоље што имамо да вам понудимо. Поред органских Органа производа, ту су и пршут Вучуревић са мање соли, сушен на свежини фрушкогорског ваздуха, без дима, затим вино Вучуревић са златном медаљом квалитета, као и свеже месо и деликатеси бренда Бачка.

Ми гајимо Органу за вас и нас!