Univer Organa

                         Organski proizvodi Zanatski proizvodi Gastro ponuda

 

 

Drugačiji Univerexport u srcu Novog Sada!

Univerexport, tradicijom dugom preko 3 decenije, uvek je od sebe davao ono najbolje. Od plodnih njiva stvorili smo brend Organa i doneli naše najbolje organske proizvode na trpeze mnogih porodica. Od domaćeg uzgoja stvorili smo brend Vučurević pršut sušen na vazduhu koji stoji rame uz rame sa najboljim italijanskim delikatesima, kao i oranž i crveno Vučurević vino - aroma i ukusa takvih da zaokružuju i upotpunjuju ovu priču o nastajanju našeg najboljeg.

Sve ovo nismo čuvali samo za sebe. Plasirali smo proizvode na police naših maloprodajnih objekata i vrhunske ukuse učinili pristupačnim za mnoge porodice. Sada smo otišli korak dalje i u srcu Novog Sada stvorili mesto za sve poštovaoce dobrih ukusa i poznavaoce kvalitetnih zalogaja.

Kažemo: Od srca organsko, sa dušom zanatsko! Od decembra 2021. godine vrata naše nove prodavnice Univer Organa postala su širom otvorena za nove organske priče koje pišemo zajedno sa vama.

Pored naših proizvoda koje smo svojim rukama napravili i svojom ljubavlju uzgajali, asortiman Univer Organe čine i i probrani organski artikli iz različitih kategorija: voće i povrće, meso, mlečni proizvodi... Tu je i sve ono što vam duša ište, a srce bira: Organa proizvodi sa našeg imanju u Liparu (ulje, brašno, cvekla, tikvice, krompir), pršut Vučurević sušen na svežini fruškogorskog vazduha, bez dima, zatim vino Vučurević sa zlatnom medaljom kvaliteta, kao i sveže meso i delikatesi brenda Bačka, kao prva ponos ili prva ljubav svega onoga što je Univerexport tokom godina gradio i zbog čega je postao drugačiji od svih ostalih trgovinskih lanaca. Dakle, pored toga što prodajemo domaće, mi i proizvodimo domaće!

Čekamo vas ulici Nikole Pašića 25, u srcu Novog Sada!