Univer Organa

Organski proizvodi Zanatski proizvodi Gastro ponuda

Drugačiji Univerexport u srcu Novog Sada!

Univerexport, tradicijom dugom preko 3 decenije, uvek je od sebe davao ono najbolje. Od plodnih njiva stvorili smo brend Organa i doneli naše najbolje organske proizvode na trpeze mnogih porodica; od domaćeg uzgoja stvorili smo brend Vučurević i pršut sušen za vazduhu koji stoje rame uz rame sa najboljim italijanskim delikatesima, kao i oranž i crveno Vučurević vino - aroma i ukusa takvih da zaokružuju i upotpunjuju ovu priču o nastajanju našeg najboljeg.
Sve ovo nismo čuvali samo za sebe, plasirali smo proizvode na police naših maloprodajnih objekata i vrhunske ukuse učinili pristupačnim za mnoge porodice. Sada smo otišli korak dalje i u srcu Novog Sada stvorili mesto za sve poštovaoce dobrih ukusa i poznavaoce kvalitetnih zalogaja.
Kažemo: Od srca Organsko, sa dušom zanatsko 23. decembra od 10 časova kada vrata naše nove prodavnice Univer Organa postaju širom otvorena za nove priče koje ćemo graditi sa vama.

Pored naših proizvoda koje smo svojim rukama napravili i svojom ljubavlju uzgajali, asortiman će činiti i probrani organski artikli iz različitih kategorija: voće i povrće, meso, mlečno, kao i sve ono što vam duša ište a srce bira: Organa proizvodi sa našeg imanju u Liparu (ulje, brašno, cvekla, tikvice, krompir), pršut Vučurević sušen na svežini fruškogorskog vazduha, bez dima, vino Vučurević sa zlatnom medaljom kvaliteta, Bačkino sveže meso i delikatesi kao prva ponos ili prva ljubav svega onoga što je Univerexport tokom godina gradio i zbog čega je postao drugačiji od svih ostalih trgovinskih lanaca. Pored toga što prodajemo domaće, mi i proizvodimo domaće.

Za prvih 300 kupaca na poklon smo obezbedili našu organsku cveklu Organa, da probate to o čemu pričamo i da izađete iz domaćinske kuće onako kako i dolikuje, pa da nam se vratite po još više organskih zalogaja.

Čekamo vas u Pašićevoj 25, u srcu Novog Sada!